Gelijkspel voor Egelantier Boys tegen ASWH 2.

Scheidsrechter

Willem de Vroedt

Accommodatie

Onbekend

Woensdagavond 19 augustus speelde ASWH 2 in een oefenwedstrijd in Rotterdam met 2-2 gelijk tegen en bij het in de vierde klasse van West 2 uitkomende Egelantier Boys.

De selectie bestond voor deze wedstrijd uit 16 veldspelers en twee keepers. Tot de selectie behoorden de met vakantie zijnde Martijn Daane (met toestemming van zijn o23 trainer) en zijn broer Wouter Daane. Ook deze keer was Arjo Daane (bedankt) bereid gevonden de grensrechtervlag te hanteren.

Wellicht mede doordat de wedstrijd op gewoon echt gras werd gespeeld begonnen de gastheren beter aan de wedstrijd. Over de gehele wedstrijd bezien mocht Egelantier Boys ook aanmerkelijk meer hoekschoppen nemen.
Na ongeveer 15 minuten spelen was het Saban Yildirim die met een vrije trap net buiten de 16 meterzone voor de 1-0 zorgde. Langzamerhand kreeg ASWH meer grip op de wedstrijd en het centrale verdedigingsduo Diego Tjin en Michael Nijenhuijzen stonden verdedigend hun mannetje en schakelden zich ook in aanvallend opzicht in.
Na de rust met twee kannen limonade kwamen de zes aanwezige reserve veldspelers in het veld. Al vrij snel was het één van deze ingebrachte spelers, Rogerio Wijnaldum die van dichtbij de bal uit een corner van Jeroen Daane overtuigend binnenschoot 1-1. Nog geen tien minuten later kwam ASWH op voorsprong. Aan de rechterkant werd een aanval opgezet en was het Masud Mobayyen die spits Noah Nouwen de gelegenheid bood zijn eerste doelpunt te maken 1-2.
In het laatste gedeelte van de wedstrijd kwam de thuisploeg weer opzetten, mede omdat ons middenveld het niet meer kon aanlopen en nadat eerst nog de paal redding bracht viel een kleine tien minuten voor tijd de gelijkmaker. Er was even geen voldoende druk op de bal en Beytulah Durmus schoot van afstand de bal fabuleus in de kruising. Geen keeper had die bal gehouden en dus ook niet ons ingebrachte keeper Justin Miller.

Zo speelde ASWH 2 een nuttige wedstrijd, die in een gelijkspel eindigde.
Zaterdag 22 augustus staat de 4e oefenwedstrijd op de agenda en wel uit bij VVAC 2 in Ottoland, dat uitkomt in de reserve eerste klasse.