Datum

5 september 2020 12:00

Accommodatie

Onbekend

Waar het er in het begin nog op leek dat er iets te halen viel voor EB4 was de eindstand van 2-6 in het voordeel van PPSC 4 toch veelzeggend.

Na een toch redelijk goede openingsfase en een voorsprong van 1-0 zakte het niveau snel in.
Na een prima corner van Dennis was het Erwin Muller die de bal geheel ongedekt binnen mocht koppen.

Na dit doelpunt zakte het spel snel weg en mede geïrriteerd door het soms wat harde spel van de tegenstander vergat EB4 waarvoor het eigenlijk op het veld stond.
Door meer bezig te zijn om de tegenstander op een zelfde wijze aan te pakken zoals zij de EB'ers aanpakte verdwenen alle goede intenties.
Ook de scheidsrechter kreeg het zwaar te verduren wanneer niet altijd afgefloten werd voor een vermeende overtreding.

Mede daardoor veranderde de voorsprong alweer snel in een 1-2 achterstand bij rust.

Na rust was de sfeer wat gemoedelijker maar mede ingegeven door het toch al grote aantal blessures werd het spel niet veel beter.

Bij een inmiddels al 1-4 achterstand bleek Dennis over een gouden pik te beschikken.
Een harde voorzet van Emanuel Soares prikte hij dan ook daadwerkelijk met dit deel van zijn lichaam over de doellijn.

Helaas was dit dan ook het enige wat EB4 kon doen de 2e helft en mocht PPSC 4 uitlopen naar een 6-2 overwinning.

Volgende week weer een thuiswedstrijd de laatste in deze voorronde van de bekercompetitie.
Om 12:00 zal worden afgetrapt tegen Deltasport 5.