T. van Diest

Accommodatie

Sportpark Nieuw Vreelust

Opstelling Egelantier Boys, de 1

Het was vandaag er of er onder voor het behoud van de 4e klasse, hiervoor was nodig een overwinning of een gelijkspel dan moet SVV verliezen.
FC Maense begon in begin fase wat fel aan de wedstrijd maar later in de wedstrijd kwam ook EB beter in zijn spel maar toch kwam FC Maens op een 1-0 voorsprong.
Hierna ging EB op zoek naar de gelijkmaker en het was dan ook Sherwin Rosalia die de verdiende gelijkmaker scoorde en met deze stand ging we dan ook rusten
Na de rust golvende het spel heen weer waarbij het goede keeperswerk van Ebubekir Duran wel nodig was maar toch kwam EB op een 1-2 voorsprong het was uit een dieptepas dat Sherwin Rosalia alleen voor de keeper kwam en ondankt het vlaggen van de grensrechter liet de goedleidende scheidsrechter doorspelen zo schoot hij de bal netjes in het doel.
Het in de laatste fase nog even billenknijpen en moest Nesim Mahovkic nog meet een hoofwond uitvallen en vervangen worden door Erwin Muller.
En na 55 minuten kwam tocch het verlossende eindsignaal en kon de we gaan vieren dat we in de 4e klasse zouden blijven.

Jongens allemaal gefeliciteerd met dit succes en ook nog een woordje van dank voorde inzet van Emir Mujavic, Stas Mamedov, Jurkic Dalibor en Erwin MUller die wilde spelen voor de spelers die geblesserd of niet aanwezig konden zijn.