EB Veteranen Twee heeft de topper tegen BVV veteranen verloren met 1-3.
Met gelukkig weer een behoorlijk aantal spelers stond EB klaar voor de topper tegen de ongeslagen koploper.
Aan het spel van BVV was ook wel te zien waarom zij op dit moment koploper zijn.

Met veel wisselingen tussen middenveld en voorhoede werd regelmatig de diepte gezocht.
EB had hier in het begin veel moeite mee maar wist dit later tijdens de 1e helft redelijk op te lossen.
Voorzichtig probeerde EB al voetballend naar voren te komen in plaats van de lange bal te spelen.
Waar dit vaak goed ging waren het twee fouten in de passing die ervoor zorgde dat EB zichzelf benadeelde met een ruststand van 0-2.
De 0-1 kwam tot stand door een eigen goal van Andy. Veel kon Andy hier niet aan doen doordat de bal opstuiterde en daardoor verkeerd werd geraakt tijdens een terugspeelbal.
Zelfs de vaak uitblinkende keeper Jordy Broeders had geen antwoord op deze bal.
De 0-2 niet lang daarna kwam door een pass in het middenveld die werd onderschept en afgerond.
Vanaf de zijde van EB kwamen er wel steeds meer mogelijkheden zo was het Stas Stas die een aantal mogelijkheden had. Helaas resulteerde dit niet in doelpunten.
De tweede helft een sterker EB en ondanks de achterstand lukte het om BVV behoorlijk om het nauw te drijven.
Dat er sprake was van lichte paniek was vooral te horen aan de onderlinge commentaren.
Doe daar een wereldgoal van Rob Sens bovenop en de paniek word alsmaar groter.
Uit een corner van Emanuel Soares was het Rob die de bal in één keer uit de lucht achter de keeper werkte.
Hierdoor begin EB nog meer te geloven in een terechte gelijkspel.
Kansen waren er zeker echter bracht het aanvallende spel vaak onder leiding van de opkomende en hard werkende Erwin Muller ook gevaren met zich mee.
Zo was het dan ook dat in de laatste minuten van de wedstrijd BVV de 1-3 mocht aantekenen, dat dit voor veel opluchting zorgde bij BVV was dan ook goed te merken.

EB mag terugkijken op een prima partij die zeker de tweede helft zeer vermakelijk was. Meer was zeker verdiend zeker gezien de weerstand die is geboden en de goals die zijn weggegeven.

Ondanks dit verlies overheerste het gevoel dat er meer mogelijk was. De sfeer was dan ook prima waarbij zelfs de tegenstander, sportief als ze zijn, in de kantine aansloot om daar nog deel te nemen aan de 3e helft.
Deze werd uiteindelijk wel gewonnen door EB.