• EB 4 pakt prima overwinning op Pernis in heerlijk voetbalweer!

    EB 4 heeft 3 punten overgehouden in de uitwedstrijd tegen Pernis. Een op papier gelijkwaardige tegenstander. In een zonovergoten Pernis, waar van de kou weinig te merken was daardoor, kwam EB prima uit de startblokken. In een gelijkwaardig opgaande wedstrijd was het halverwege de eerste helft aan de rechterkant Emanuel Soares die een voorzet van richting zag veranderd en zo achter de keeper verdween. 0-1 EB Vier. Daarna had EB verder kunnen en moeten uitlopen naar 0-2 en 0-3. Maar deze 100% mogelijkheden van Soares en Marvin gingen over de goal . Met iets meer rust hadden deze ballen er wel ingevlogen. Het laatste kwartier van de eerste helft zakte EB wat terug. Daar EB ook al twee keer had gewisseld noodgedwongen, werden de posities niet goed gehouden. Dat bleek ook toen aan de linkerkant Pernis prima doorkwam en een voorzet over keeper SuperMario Popović goed ingekopt werd. 1-1.

    De tweede helft was het nog steeds heerlijk voetbalweer. Het spelbeeld van de tweede helft was gelijk aan die van de eerste helft. In een gelijk opgaande wedstrijd was het halverwege de tweede helft een uitbraak van EB die keurig in de bovenhoek werd afgerond door Emanuel Soares. 1-2.

    Door de vele wissels die werden toegepast werd EB het laatste kwartier teruggedrongen. EB kwam niet meer aan aanvallen toe, maar aan de andere kant kreeg Pernis ook niet echt veel kansen. Dit was mede te danken aan de sterk spelende Erwin die veel ballen weghaalde. Zo werd het einde van de wedstrijd gehaald met een mooie overwinning in een sportieve wedstrijd.

    In de kleedkamer van Pernis bleef het dan ook een tijd onrustig waar een klein feestje werd gevierd. Volgende week staat de zware uitwedstrijd tegen CION (koploper) op het programma. Tot dan!