• EB4 pakt eerste punten tijdens eerste thuiswedstrijd.

  Op een zonnig Schulpweg mochten de mannen aantreden tegen het vriendelijke vvRhoon 6.
  Ali, Edo en Mario sloten op het laatste moment aan waardoor er gelukkig wat ruimte ontstond om te wisselen.
  Lopende de 1e helft was al snel duidelijk dat EB de bovenliggende partij was. De verdediging bestaande uit Rainer Bouts, Andy, Jeffrey en Erik van Broekhuizen had de aanvallers van Rhoon onder controle en via het middenveld bestaand uit Ramon Jasarovic, Goran Krnjic, Rob Sens en Mario werd geprobeerd de voorwaartsen Emanuel Soares en Richard te bereiken.
  Na een aantal goede aanvallen was het Emanuel die op pad werd gestuurd.
  Doordat er nog geen aansluiting was schoot Emanuel na een sprint uit een onmogelijke hoek. Waar een doelpunt een kansloze missie leek was het de keeper van vvRhoon die hulp bood en niet goed reageerde op het schot in de korte hoek en zo de 1-0 op het scorebord verscheen.
  De massaal opgekomen supporters waar ook Ome Henk Visser deel van uitmaakte zagen niet lang daarna dat Richard vanaf de middenlijn werd weggestuurd door Edo.
  Edo was inmiddels ingevallen en gaf een prima bal op Richard die oog in oog met de keeper niet faalde en zo de 2-0 mocht aantekenen.
  Dit was tevens de ruststand.
  Leider Ronald Tavenier sprak de mannen nog even toe in de rust waarna het veld weer werd betreden.
  Na 5 minuten liep EB uit naar een comfortabele 3-0 voorsprong dit keer was het Ali, die vlak voor rust inviel, die scoorde.
  Waar EB nog het betere van het spel had was het vvRhoon die toch wat terug kon doen.
  Een totaal onschuldig schotje verdween de bal in het doel waardoor de stand op 3-1 kwam.
  Doelman Milton had niet heel veel te doen en was waarschijnlijk ook door het heerlijke zonnetje wat in slaap gesust en beoordeelde de bal verkeerd.
  Na deze goal lukte het EB weer om zichzelf uit de wedstrijd te praten door mee te gaan in het gezeur van enkele tegenstanders wat uiteindelijk weer ten koste ging van het spel.
  Gelukkig wist de tegenstander hier niet van te profiteren en mocht EB uiteindelijk zelfs de 4-1 aantekenen.
  Uit een prima corner van Goran was het Edo die de bal in het doel knikte.
  Niet lang hierna besloot de prima leidende scheidsrechter het duel te beëindigen waarmee de eerste 3 punten van dit seizoen een feit zijn.

  Volgende week de uitwedstrijd om 11:00 tegen Steeds Hoogerheide 6.....tot dan.