• EB4 verliest eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.

  Na een redelijke eerste helft met als ruststand 2-1 voor Brielle 7 lieten de Boys het de tweede helft helemaal lopen waardoor uiteindelijk de een eindstand werd bepaald op 9-2
  voor Brielle 7.

  EB kon de eerste helft aardig meedoen met Brielle en was zelfs op bepaalde momenten zeer gevaarlijk, zo waren er kansen voor Emanuel Soares, Erik van Broekhuizen en Richard. Nadat Brielle door een penalty op 1-0 was gekomen, kreeg EB meerdere mogelijkheden op de 1-1. Uiteindelijk kwam deze stand op het scorebord doordat ook EB in de persoon van Emanuel een penalty mocht verzilveren nadat Richard in het strafschopgebied naar de grond werd gewerkt.
  Andy pakte nog een aantal goede ballen en zorgde ervoor dat Brielle niet zomaar op voorsprong kwam.
  Brielle speelde net wat verzorger dan EB en dit resulteerde uiteindelijk in de 2-1 voorsprong vlak voor rust.
  De tweede helft was nog geen minuut oud toen de 3-1 al in het netje lag en dit was een voorbode voor een zeer slappe 2e helft waarin ook weer de irritaties naar boven en dit kwam het spel niet ten goede.
  Niet lang daarna volgde de 4-1 en 5-1.
  Met de aftrap na de 5-1 mocht Richard zomaar doorlopen en bediende Emanuel die zo zijn tweede doelpunt van de wedstrijd mocht aantekenen. Vlak daarna kreeg Richard nog een grote mogelijkheid op de 5-3 maar school helaas voorlangs.
  Daarna was het Brielle die de kansen wel verzilverde en zo uit mocht lopen naar 6-3.
  De twee doelpunten daarna voor Brielle waren presentjes van EB die tot tweemaal toe de bal in de voeten van een tegenstander speelde.
  Nadat Ben Ny met rood van het veld mocht was het een prima treffer van Brielle die de eindstand op 9-2 bracht.

  Na de wedstrijd is Hassan nog langs de huisartsenpost geweest waar geconstateerd is dat hij een kneuzing van zijn schouder had opgelopen tijdens de wedstrijd.

  Er is een hoop werk aan de winkel voor de mannen van EB 4 willen zij überhaupt een beetje meedoen deze competitie.
  Hopelijk kunnen volgende week de koppen bij elkaar gestoken worden om zo te proberen het tij te gaan keren.

  Er wordt dan thuis gespeeld om 12:00 tegen
  vvRhoon 6.....hopelijk tot dan.