• EB4 weet voorsprong niet om te zetten in drie punten.

  Aan het eind van de wedstrijd staat EB4 ondanks twee keer op voorsprong gestaan te hebben weer met lege handen.
  Tijdens de 1e wedstrijd in 2019 mocht EB tot twee keer toe op voorsprong komen door mooie goals.
  De 1-0 voorsprong werd prima afgerond door Emanuel Soares. Emanuel was gelukkig weer van de partij na een blessure en wist dus meteen te scoren.
  Na deze goal was EB4 de betere ondanks de drang naar voren van het jonge NeptunusSchiebroek.
  Toch waren het de gasten die op 1-1 kwamen. Na balverlies op het middenveld (door een duw in de rug) wist NeptunusSchiebroek snel het doel te bereiken en af te ronden.
  Met een gelijke stand werd vervolgens de kleedkamer opgezocht.
  De 2e helft werd goed begonnen door de gasten en zij wisten dan ook redelijk vaak de voorste linie te bereiken. Helaas voor hen stonden de voorwaartsen regelmatig buitenspel.
  Daartegenover stonden enkele uitvallen van EB4. Tijdens één van deze aanvallen werd vlak buiten het strafschopgebied een overtreding gemaakt op Richard en mocht Rob Sens aanleggen voor een directe vrije trap.
  Rob liet weer eens zien over een sublieme trap te beschikken en krulde de bal met een stuit in de verre hoek om zo de 2-1 voorsprong aan te tekenen.
  Ondanks deze prima goal bleef NeptunusSchiebroek gewoon voetballen en kwam het leeftijdsverschil toch een beetje bovendrijven.
  Zo was het dan ook dat zij weer langszij kwamen na een prima doelpunt.
  De kansen aan EB zijde werden spaarzamer en misschien wel de grootste kans werd niet benut door Richard nadat hij een prima voorzet van Dennis verkeerd beoordeelde.
  Waar bij EB4 de buitenspelval gedurende de wedstrijd een goed wapen bleek was ook deze aan het einde niet meer afdoende.
  Een counter vanaf rechtsachter van de tegenstander werd omgezet in een doelpunt waarmee NeptunusSchiebroek de overwinning naar zich toe trok.
  Volgende week staat een uitwedstrijd tegen Pernis te wachten.
  Wellicht kan EB4 daar weer een potje breken.
  Hopelijk tot dan.