• Egelantier Boys 1 - vv Pernis 1 Bekerwedstrijd

  Dinsdag 11 september 2018
  Het was de eerste  thuis bekerwedstrijd van EB tegen vv Pernis die op het terrein van vv Pernis werd gespeeld wegens de slechte velden van EB.
  Pernis ging dan ook voortvarend van start uit een vrije trap werd er al in de 3e min. gescoord de bal werd prrima de kuising ingeschoten.
  Het werd nog erger Pernis scoorde in de 10e min. 0-2 en in de 15e min. de 0-3 bij beide doelpunten kwamen de spelers van Pernis alleen voor onze keeper.
  Hierna ging EB wat terug doen want het kwam door een doelpunt van Melih Ozen in de 23e min. op 1-3 en later was het Serkan Demirbuken 38e min. uit een vrije trap op 2-3
  Maar voor de rust in de 44e min scoorde toch weer Pernis uit buitenspel positie in de 44e min. de 2-4 ondanks het vlaggen van Edvin Osmanbasic keurde de warrig fluiten de scheidsrechter het doelpunt goed.
  Dit was dan ook de ruststand.
  Na de rust was het alweer in de 47e min. dat Pernis de 2-5 scoorde hierdoor was de wedstrijd wel gespeeld en werd het in de 70e min ook nog 2-6 dit was dan ook de eindstand.
   
  Opstelling
   Alen Buljac, Sjean Engelhardt, Ajdin Ducic, Mirnis Music, Dennis Agusi, Serkan Demirbuken, Hasan Besic, Jeffrey Huizer, Adilson Mendes, Melih Ozen, Stas Mamedov (70e min. Ozan Sargin)

  Kaarten
  Geen