• Makkelijke overwinning voor Victoria '04

  VICTORIA’04-EGELANTIER BOYS UITSLAG 7-2 (bij rust 4-1)
  Doelpunten Victoria’04: Michael Blok (1-0), Nailey Girigorie (2-0, 4-0, 6-1, 7-1 strafschop), Lars Kortleven (3-0)’,, eigen doelpunt (5-1).
  Doelpunten Egelantier Boys: Emir Mijovic (4-1), Faruk Dugalic.


  Victoria’04 bleek een maatje te groot voor het moedig en sportief strijdende Egelantier Boys, dat tot twee keer toe wist te profiteren van concentratieverlies bij de Vlaardingse formatie.
  Op het kletsnatte veld opende Victoria’04 na ruim een kwartier spelen de score. Lars Kortleven versloeg zijn directe tegenstander om vervolgens vanaf de achterlijn Michael Blok op maat te bedienen: 1-0. Victoria’04 bleef de wedstrijd domineren. In de 21ste minuut reageerde na een scrimmage voor het doel van de bezoekers Nailey Girigorie attent om zijn eerste treffer te scoren via een lob over de doelman: 2-0. De Egelantier Boys raakte steeds vaker de grip kwijt op de wedstrijd. Na een lange solo bracht Nailey Girigorie de bal hoog voor het doel. Lars Kortleven scoorde daaruit koppend fraai de 3-0 binnen. Kort hierna deed zich het tegenovergestelde voor. Lars Kortleven maakte gebruik van zijn snelheid om Nailey Girigorie in staat te stellen 4-0 op het scorebord te zetten. Kort voor de rust kwam Egelantier Boys verrassend terug op 4-1 profiterend van een misverstand in de achterhoede van de thuisclub.
  Na de pauze ontwikkelde zich hetzelfde spelbeeld. Een oppermachtig spelend Victoria’04 en een hard werkend en sportief spelend Egelantier Boys. Victoria’04 breidde via Nailey Girigorie en een eigen doelpunt de stand uit 6-1, hiervoor ging vooraf dat de bal zeker een half meter over de lijn was maar de sterk vlaggende ass. Scheidrechter verzuimde te vlaggen. In het laatste kwartier mocht werd Nailey Girigorie onjuist ten val gebracht binnen het strafschopgebied. De kalktrap werd door hem feilloos binnen geschoten: 7-1. Kort voor tijd bracht De Egelantier Boys de eindstand op 7-2 door een vrije trap achter de verraste doelman Cliff Westdijk te plaatsen.

  Opstelling Egelantier Boys:
  Andy Thijm, Dennis Agusi, Mirnis Music, Ajdin Ducic, Faruk Dugalic, Sergejs Picaks, Armin Causovic, Serkan Demirbuken, Radik Mamedov, Yilmaz Akkanoglu (Emir Mujovic), Stas Mamedov.

  Kaarten:
  Dennis Agusi (gele kaart)
  Radik Mamedov (gele Kaart)