• Spartaan '20 1 - Egelantier Boys 1 competitei wedstrijd

  Zaterdag 6 oktober 2018
  Egelantier Boys heeft de tweede zege weten te behalen. De EB érs waren op bezoek bij spartaan ’20 2-3 te sterk.
  In het begin toch wel een gelijk opgaande strijd en het was dan ook dat in de 27 min. spartaan ’20 de 1-0 scoorde.
  Maar Egelantier Boys liet hier niet bij zitten en het was dan ook dat in de 34 min. dat Serkan Demirbuken de 1-1 scoorde en niet even later had het nog mooier kunnen worden als Yilmaz Akkanoglu de strafschop had benut maar hij schoot hopeloos over.
  Hierdoor gingen we met de stand van 1-1 rusten.
  Na de rust was het toch weer Egelantier Boys die de draad weer oppakte het was dan ook in de 51 min. dat Armin Causovic met een achterwaartse kopbal de 1-2 scoorde hierbij raakte hij wel geblesseerd en moest later vervangen worden.
  Hierbij liet spartaan ’20 het zitten en kwam dan ook in de 59 min. op 2-2 maar kwam in de 67 min. met 10 man te staan doordat de aanvoerder een rode kaart kreeg.
  Toch ging de wedstrijd door met kansen aan beide kanten maar het was toch Serken Demirbuken die in de 88 min. met een prima schot de 2-3 scoorde.
  Helaas kreeg Yilmaz Akkanoglu en een speler van Spartaan ’20 nog de rode kaart zodat Egelantier Boys met 10 man en spartaan ’20 met negen man de wedstrijd beëindigen met de eindstand van 2-3.

  Opstelling:
  Alan Buljac, Hasan Besic, Mirnis Music, Ajdin Ducic, Dennis Agusi (Faruk Dugalic), Sargin Ozan (Melih Ozen), Armin Causovic (Emir Mujovic), Serkan Demirbuken, Radik Mamedov, Yilmaz Akkanoglu, Stas Mamedov.


  Kaarten:
  Mirnis Music (geel)
  Stas Mamedov (geel)
  Melih Ozen (geel)
  Dennis Agusi (geel)
  Yilmaz Akkanoglu (rood)