•  Sponsoring is van groot belang voor elke vereniging. Ook voor v.v. Egelantier Boys. Het biedt een belangrijke bron van inkomsten voor de club. Daarnaast zorgt sponsoring voor een professionele uitstraling van de vereniging en bindt het de club met ondernemers in de omgeving. Gezien onze doelstelling met sponsoring kan de vereniging ook de contributie beperken, waarmee de voetbalsport betaalbaar blijft. Wij zijn dan ook ontzettend blij met het grote aantal bedrijven dat onze vereniging steunt.

  Onze hoofdsponsor staat onderaan vermeld met logo en link naar de website. Wij danken hen van harte voor de ondersteuning die zij onze club bieden!
  Mogelijkheden
  Sponsoring kan op veel verschillende manieren. Heb je interesse om met jouw bedrijf Egelantier Boys te sponsoren, dan gaan we graag met je in gesprek om te bespreken wat de opties zijn. Je kunt hierbij denken aan:
  Het sponsoren van kleding
  Bordsponsoring langs de velden
  Reclame op een van de online media kanalen van Egelantier Boys

  Heb je een ander idee, dan staan we hier natuurlijk open voor. We kijken graag samen met jou hoe we een optimale invulling kunnen geven aan de sponsoring.

 • Sponsormogelijkheden!

  'Sportief in beeld is sportief onder de aandacht' Heel veel mensen beleven in Nederland sport als hun levensmotto en zeker voetbal is de sport bij uitstek. Ieder weekend gaan weer honderduizenden mensen tegen elkaar een wedstrijdje spelen. Zo probeert DE EGELANTIER BOYS bedrijven dichter bij elkaar te brengen en zich te koppelen aan dit positieve gevoel wat zoveel mensen beleven. 

  Zo zijn er bij DE EGELANTIER BOYS verschillende manieren om onze club en hun leden te steunen.

  Reclame borden:
  Rondom het hoofdveld van DE EGELANTIER BOYS bestaat er de mogelijkheid om een reclameboord te plaatsen en zo uw bedrijf te presenteren. Ook komt uw naam op de TV banner te staan in de kantine. Deze borden zijn 300 x 75 en kosten maar 350 euro per jaar met een minimum voor 5 jaar.

  Egelantier Boys Website:
  De website van DE EGELANTIER BOYS trekt elke dag vele bezoekers. Waaronder natuurlijk hun eigen leden maar ook van uitspelende teams nemen een kijkje op onze website. Waarbij in het weekend nog veel meer bezoekers een kijkje nemen. Wilt u met uw bedrijf op onze website en direct door gelinkt worden naar uw site. Dit kost per jaar maar 100 euro. Tevens krijgt u een vermelding op de TV banner in de kantine.

  Team en/of shirtsponsor:
  Er zijn bij verschillende teams de mogelijkheid om een Team en/of shirtsponsor te worden. Dit kan bijvoorbeeld samen met een bevriende zakenrelatie(s). Als shirt sponsor wordt uw bedrijf getoond op de shirts van de teams en bij de wedstrijden getoond aan de buitenwacht. Tevens komt u dan met uw bedrijf op de teampagina te staan van dit team. Hierin zijn verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld voetbaltenue, trainingspak, voetbaltas en jassen. Elke optie is bespreekbaar.

  Wedstrijdbal:
  Bij iedere thuiswedstrijd van ons eerste elftal is er de mogelijkheid als sponsor de wedstrijdbal te schenken. Hierbij krijgt de sponsor ook een certificaat van de schenking en deze wordt in de kantine opgehangen. Deze bal kost maar 50 euro.

  Vrienden van EB:
  Inmiddels heeft Egelantier Boys al heel wat vrienden van EB. Voor slechts 25 euro kan u al een vriend zijn van Egelantier Boys of u nou een bedrijf bent of particulier. Uw naam komt dan op het boord van Vrienden van EB in de kantine, Website en maandblad te staan.

 • Sponsorcommisie

  Roepnaam Naam  Mobiel E-mail
  Edvin Osmanbasic 06-30377730 edvin.osmanbasic@gmail.com
  Suad Basic 06-52649720 suadbasic@hotmail.com
  Nihad Delic 06-28902186 n.delic@live.nl
 • Formulier sponsor

  Versturen