• Uitschrijven

  Via dit online formulier kunt u zich uitschrijven als lid van Egelantier Boys. Vul onderstaande gegevens volledig in en klik op verzenden.

  Aan het einde van het seizoen heeft u als lid de mogelijkheid om het lidmaatschap op te zeggen. Dit moet voor 1 juni plaatsvinden. Op 1 juni moeten wij namelijk onze leden weer aanmelden bij de KNVB als lid van Egelantier Boys voor het nieuwe seizoen. De KNVB brengt voor het lidmaatschap kosten in rekening. Daarnaast maken wij als vereniging kosten om u in onze administratie te handhaven. Mocht het daarom voor komen dat u als lid vergeten bent uzelf of uw kind uit te schrijven voor de uiterste termijn van 1 juni, dan brengen wij u in periode tot 15 juni 1/3 van de jaarcontributie in rekening voor deze kosten.

  Als u bij overschrijving naar Egelantier Boys en deze later weer intrekt, brengen wij bij intrekking voor 1 september 50% van de contributie in rekening na 1 september bent u het volledige bedrag schuldig.

  Leden die in het nieuwe seizoen wedstrijden spelen of getraind hebben en alsnog op willen zeggen betalen bij opzegging de volledige contributie.

  Dit alles kan u vinden op de website normen en waarden.

  Na het versturen ontvangt u e-mail met bevestiging.

 • Uitschrijven