Accommodatie

Onbekend

Opstelling Egelantier Boys, de 1

Tijdens de warmingup moets ook nog eens afhaken Volkan Boyuk zodat we moeten starten zonder centrale spits.

In begin ging de wedstrijd gelijke op voor kansen van beide teams maar het was toch zwartewaal die in de 33e min de 1-0 scoorde.

Tegen eind van de eerste helft was het weer zwartewaal die in de 43e min de 2-0 scoorde maar het was het EB toch nog voor de rust de 2-1 kon scoren en met deze stand gingen we dan ook rusten.

Maaar het was na de rust dat zwartewaal in de 52e min de 3-1 scoorde en na een fout inde verdeging werd ook nog eens 4-1 in de 75e min.

In de 2e helft moeten we ook nog eens door wat licht pijnjes bij enkele spelers wissellen door spelers die al een wedstrijd hadden gespeeld in het 2e elftal.