Trimpad 14
3118JJ
SCHIEDAM
tel. 010-4706678

Net als tijdens de eerste wedstrijd ontbraken ook tijdens de tweede wedstrijd weer de nodige spelers.
Tel hierbij op een aantal niet fitte spelers en een volgende ronde beker wordt al snel een kansloze missie.
Ook voor de komende wedstrijd staan er weer een behoorlijk aantal afwezigen op het lijstje.

De uitwedstrijd van afgelopen Zaterdag tegen HBSS kende een ruststand van 2-0 en een eindstand van 3-0 in het voordeel van HBSS.
Ivm de afwezigen kwamen spelers op andere posities te spelen en helaas was dit terug te zien in de wedstrijd.
De 3-0 nederlaag was overigens een terechte uitslag en mede door goed keeperswerk van Jordy Broeders  bleef de score beperkt.
Ook de buitenspelvallen van de verdediging onder leiding van Erwin Muller zorgde er voor dat het aantal tegengoals niet hoog opliep.
Voorin had EB tijdens de eerste helft weinig in te brengen alhoewel de eerste aanval van EB hoopgevend was.
De tweede helft een iets beter EB waardoor zij af en toe in de zestien van HBSS te zien waren.
Ondanks de hulp van twee spelers van het eerste veteranen team te weten Emir en Goran Krnjic , waarvoor dank, trok EB aan het korte eind.
Helaas viel daarbij ook nog eens Marvin uit met een hamstringblessure, daar kan hij gelukkig goed van herstellen op Cran Canaria.

Volgende Zaterdag de derde en laatste bekerwedstrijd uit tegen Rockanje....waarna op 25 September EB Veteranen Twee  kan beginnen aan de competitie met hopelijk wat meer spelers.